Instellingen

Dit jaar wel weer verkiezing beste Nijmeegse ondernemer

Winnaar Pierre Guelen, ondernemer van het jaar 2019 Foto: Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het
jaar
Winnaar Pierre Guelen, ondernemer van het jaar 2019 Foto: Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar

NIJMEGEN - In Nijmegen wordt dit jaar weer de Ondernemer van het jaar gekozen. Dat gebeurt tijdens een groot evenement op vrijdagavond 19 november in de Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Vanwege corona werd de verkiezing in 2020 afgelast.

Het is een jaarlijks terugkerend event waarbij Nijmeegse ondernemers in het zonnetje worden gezet. Het is wederom een avondvullend programma met een uitgebreid culinair 5-gangen diner en een gezellige afterparty.

Pierre Guelen laatste winnaar

In 2019 was de laatste verkiezing, met Pierre Guelen, eigenaar CEO van Planon, als winnaar. Kandidaat-ondernemers voor de titel Ondernemer van het jaar 2021 kunnen tot 12 september worden aangemeld bij de organisatie, via info@nijmeegsondernemervanhetjaar.nl .

Visie en maatschappelijke betrokkenheid

Om in aanmerking te komen, moet de ondernemer en/of onderneming zijn gevestigd in Nijmegen. Men moet minimaal al drie jaar actief zijn en visie tonen op bijvoorbeeld het gebied van innovatie en (technologische) ontwikkeling. Ook moet men oog hebben voor economische groei en werkgelegenheid en beschikken over maatschappelijke betrokkenheid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!