Instellingen

Expositie van Marry Duim in De Koepel: Keramische kijk op Bos, Bloem en Blad

Expositie Marry Duim
Expositie Marry Duim © Het Luntersche Buurtbosch

LUNTEREN - Er is van alles te beleven bij De Koepel én bij De Pleisterplaats in Het Luntersche Buurtbosch. Concerten worden er nog niet gegeven maar inmiddels is het alweer tijd voor de tweede expositie van dit Koepelseizoen.

De Lunterse Marry Duim is keramiste en zij gaat de eerste twee etages van De Koepel voorzien van mooie beelden. De eerste verdieping wordt ingericht met ‘bloem en blad in een vrije vorm’. Op de verdieping daarboven komen ‘de dieren uit het Luntersche Buurtbosch’ te staan. Samen met de foto’s van Mark van Veldhuizen, die blijven hangen vanuit de eerste expositie, is deze expositie zeker het bezoeken waard.

Merrit Keramiek

Marry Duim is werkzaam als Merrit Keramiek en zij heeft haar atelier aan huis. ‘Nadat ik mijn creativiteit jaren beroepsmatig heb ingezet, als bloembindster en activiteitenbegeleidster, ben ik in 2012 voor het eerst in aanraking gekomen met klei. Het ‘kleivirus’ had mij gelijk te pakken en heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Ik hoop dat ik mensen enthousiast kan maken over keramiek en dat ze van mijn keramiek werkstukken genieten’.

Tweede Keer

Marry heeft een paar jaar terug voor het eerst in De Koepel geëxposeerd en dat is zo goed bevallen dat zij nu voor de tweede keer haar werk komt tonen. Online is het werk van Merrit Keramiek te vinden op www.merritkeramiek.nl en op Instagram: @duimmarry. Op de website is de volledige collectie te zien en in de webshop kan direct werk worden aangekocht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!