Lokaal

Festival Mañana Mañana gaat alsnog niet door

Festival Mañana Mañana gaat alsnog niet door
Festival Mañana Mañana gaat alsnog niet door © REGIO8
LAREN - Festival Mañana Mañana van de Feestfabriek gaat ook dit jaar niet door. Hoewel een locatie was gevonden in Laren, is het volgens de festivalorganisatie uit Hengelo niet mogelijk om een festival met camping te organiseren.
"Iedere vorm van tussentijds testen van campingbezoekers heeft grote gevolgen, in praktische, maar ook financiële zin”, schetst mede-eigenaar Ronnie Degen van de Feestfabriek. “Met de onduidelijkheden die er nu nog zijn wordt het organisatorisch te kort dag om een festival neer te zetten zoals wij dat voor ogen hebben en waarbij we de kwaliteit voor de bezoekers kunnen garanderen. Op basis van deze mix aan argumenten hebben we de knoop doorgehakt. Uiteraard was dit een enorm lastig besluit."
Het festival zou van donderdag 12 tot zondag 15 augustus plaatsvinden bij Kasteel Oolde in Laren. Hoewel de editie van dit jaar niet doorgaat, blijft deze locatie ook volgend jaar het decor van Mañana Mañana. Gekochte kaarten blijven volgens de Feestfabriek geldig voor het festival in 2022.

Zie ook: