Frans en Willem gaan in het derde seizoen van I Love de Achterhoek op zoek naar ultiem geluk en levensverlengende gezondheid. Na twee jaar Corona-perikelen met daarin weinig vertier en contact met anderen breekt er een nieuw jaar aan.

Onze mannen raken al aardig op leeftijd en willen hun leven zo gelukkig en gezond mogelijk indelen en ervaren. In deze 8-delige serie gaan de mannen op missie en zoeken ze uit op welke verschillende manieren ze gezond en gelukkig oud kunnen worden.

Thema's als spiritualiteit, beweging, technologie en mentale gezondheid zullen langskomen en uiteraard duiken we de voorraadkast in om te zien wat er zoal wordt gegeten en gedronken door onze bourgondische Achterhoekers. Frans is columnist en komiek. Willem is zanger en bassist van Boh Foi Toch. Beiden 100% Achterhoeker. En daar zijn ze trots op.

I Love de Achterhoek is vanaf 8 januari iedere zaterdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.