Instellingen

I Love de Achterhoek is terug, met Frans en Willem... moi! In het tweede seizoen gaan we onze geliefde Achterhoek uit. Frans Miggelbrink en Willem te Molder, twee rasechte Achterhoekers gaan op zoek naar de identiteit van de rest van Gelderland.

Is er leven buiten de Achterhoek? Sommige dingen zullen we nooit weten, maar er zijn dingen die je zélf kunt onderzoeken. En dat doen Willem en Frans in deze tweede serie. De camper is van stal gehaald en afgestoft, de Achterhoekse vlag gewassen en gestreken. Wat houdt ze nog tegen? Corona misschien? Niks daarvan, ook daar weten de mannen wel raad mee.

In iedere aflevering een andere regio met bijzonder ontmoetingen, spannende en soms hilarische activiteiten. Ze verleggen letterlijk hun grenzen. Hoe is het gesteld met de rest van Gelderland? Wie wonen daar en waarom? Waar verdienen ze de kost mee, wat eten ze en waar zijn ze trots op? Frans is columnist en komiek. Willem is zanger en bassist van Boh Foi Toch. Beiden 100% Achterhoeker. En daar zijn ze trots op.

I Love de Achterhoek is terug te kijken via Uitzending Gemist.