Op onze sociale kanalen kun je reageren op nieuwsberichten, verhalen en video's. We vinden een discussie waardevol, maar willen wel dat dat respectvol en inhoudelijk gebeurt en daarom zijn er regels opgesteld.

De volgende regels gelden voor het reageren op ons Instagram pagina:

  • Doodsverwensingen en reacties met bedreigingen, scheldwoorden en/of ernstige beledigingen worden verwijderd.
  • Het beledigen of het aanzetten tot haat, discriminatie of gewelddadigheid vanwege ras, godsdienst, levensovertuiging, sekse of seksuele gerichtheid mag evenmin.
  • Er mag geen sprake zijn van het schenden van het copyright van derden (citeren mag, complete publicaties overnemen niet).
  • Commerciële boodschappen (spam) worden niet geaccepteerd. Reacties die niet aansluiten op het onderwerp en/of op een andere manier verstorend zijn, worden verwijderd.

Wanneer je één van bovenstaande regels overschrijdt, verwijderen we jouw reactie en krijg je een persoonlijk bericht van ons. Daarin vermelden wij om welke reactie het gaat. Als je drie keer onze regels hebt overschreden en daarmee dus drie waarschuwingen hebt ontvangen, word je geblokkeerd van onze pagina. We zullen het daarnaast niet nalaten aangifte te doen als de wet wordt overtreden.

We proberen zo goed mogelijk alle reacties te monitoren en te toetsen aan bovenstaande regels. Mocht jij toch een reactie tegenkomen op Facebook/Instagram onder een van onze berichten die niet aan de regels voldoet? Stuur ons een bericht en wij gaan ermee aan de slag.

Zoek je contact met onze redactie? Stuur ons een berichtje via onze Instagrampagina of stuur ons een WhatsAppbericht via 06-22054352. We reageren zo snel mogelijk!