Gelderland Helpt

Gelderland Helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen.

Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn. Ben je al tijden op zoek naar een bepaald boek of zoek je gezelschap om samen mee te koken? Heb je groene vingers, nog een mooie fiets die staat te verstoffen of een prachtig collectors item liggen waar je graag iemand anders blij mee maakt? Eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; alles kan bij Gelderland Helpt.

Radio, TV en Social Media

Elke werkdag is er om 11.40 en 16.20 uur een vraag of aanbod te horen op Radio Gelderland. Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending die helemaal in het teken staat van Gelderland Helpt.

Iedere woensdag is Gelderland Helpt om 17.30 uur te zien (daarna ieder uur herhaald). Wil je een aflevering of een specifiek item terug kijken, alles is terug te zien op Uitzending Gemist en op onze Youtube pagina.

Ook op Facebook en Youtube blijf je op de hoogte van bijzondere vragen, reacties en succesverhalen.

Hoe werkt het?

Heb je een vraag en kun je de hulp van anderen goed gebruiken? Of heb je wat tijd over en wil je iemand anders helpen? Plaats dan hier je vraag of aanbod.

Alle vragen of aanbiedingen worden eerst door de redactie bekeken en je wordt op de hoogte gebracht als jouw oproep op de website staat. Wil je een overzicht van alle oproepen die al zijn geplaatst? Kijk bij vragen/aanbiedingen en wie weet kun je de oproep helpen oplossen. Reageren kan onderaan de vraag/aanbieding.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar gelderlandhelpt@gld.nl of bel ons op 026 371 3718.