De feestdagen vier je bij Omroep Gelderland!

Ook dit jaar maken we er weer onvergetelijke feestdagen van. We laten wensen in vervulling gaan, organiseren het jaarlijkse kerstconcert en kijken terug op het afgelopen jaar! Samen met jou maken we de feestdagen compleet.

TV Gelderland

20 t/m 24 december: Kerst vier je samen
Kerst vier je samen
is een speciale kerstshow die wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Een warm kerstprogramma vol wensen en verrassingen.

25 december: Omroep Gelderland Kerstconcert
Op eerste kerstdag beleef je het enige echte Omroep Gelderland Kerstconcert, dat plaatsvindt in de Grote Kerk in Wageningen. Een uitzending met mooie luchtbeelden en winterse plaatjes, afgewisseld met heerlijke kerstmuziek. Het Kerstconcert is op tweede kerstdag ook (deels) te horen op Radio Gelderland tijdens Zin in Zondag van 07.00 - 10.00 uur.

26 december: Finale van Het Lekkerste van Gelderland
Op tweede kerstdag strijden alle winnaars van Het Lekkerste van Gelderland in de finale tegen elkaar voor de uiteindelijke winst. De winnaar wint eeuwige roem, de titel ‘Winnaar Het Lekkerste van Gelderland 2021’ én een trofee: een gouden pollepel.

27 t/m 30 december: Het jaar van Gelderland
Kijk samen met Linda Geerdink en Frank Oosterwegel terug op het afgelopen jaar, in Het jaar van Gelderland. Samen met Gelderse gasten blikken ze terug op mooie en bijzondere momenten van het afgelopen jaar.

31 december & 1 januari: I love Oud en Nieuw
Frans Miggelbrink en Willem te Molder duiken in de wereld van tradities en gebruiken rondom Oud en Nieuw! Hoe neemt Gelderland afscheid van 2021? En wat staat ons volgend jaar te wachten? Frans en Willem hebben het antwoord. Ze nemen namelijk een kijkje in de toekomst! I love Oud en Nieuw is op Oud- en Nieuwjaardags om 17.20 uur te zien op TV Gelderland.

2 januari: BuitenGewoon Nieuwjaarsspecial
Hoeveel soorten planten en dieren leven er in een natuurgebied? Zijn dat er honderden, duizenden, of misschien nog wel veel meer? Een aantal natuurorganisaties zoekt het antwoord en gaat in 2022 een jaar lang tellen in de Gelderse Poort. Op 2 januari om 17.20 uur te zien op TV Gelderland.

Radio Gelderland

31 december: De Gelderse Top 100
Op 31 december wordt op Radio Gelderland De Gelderse Top 100 georganiseerd. We gaan het jaar uit met een dag vol Gelderse muziek en – tradities. We starten al om 08.00 uur.