HUISSEN

Kom je wonen op Het Binnenhues?

Kom je wonen op Het Binnenhues?
Kom je wonen op Het Binnenhues?
Wonen bij 't Binnenhues in Huissen
KOM JIJ OF IEMAND DIE JIJ KENT IN ONS KLEINSCHALIG OUDERINITIATIEF WONEN?
Wie zoeken wij? - Man /vrouw vanaf 25 + met indicatie VG (verstandelijk beperkt) 4, 5 of 6. - Financiering d.m.v. PGB (wij kunnen u helpen bij de aanvraag). - Overdag dagbesteding en/of werk heeft of wenst.
Wij bieden: - Eénkamer appartement met douche, toilet en keukenblok. - 24 uurs zorg. - Vaste groep personeel en vrijwilligers. - Slaapdienst in huis. - Gezellige medebewoners.
Waar wonen we? In Huissen, grenzend aan Arnhem. Huissen is een gezellig en gemoedelijk stadje met karakter.
Wat te doen in de omgeving: - Sportschool en plaatselijke zwembad. - Op loopafstand van het gezellige stadje met winkels en restaurants. - Goede bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer (bus).
Waarom komt dit fijne appartement vrij? Eén van de bewoners stroomt uit. Zij gaat dichter bij haar familie wonen.
Wanneer? Het appartement is vrij.
Hoe kan jouw toekomstig leven in ons kleinschalig ouderinitiatief er uit zien?
Je woont in een appartementencomplex (medio 2000), in een gezellige wijk aan de rand van het centrum. De begane grond heeft negen appartementen waarvan één voor de begeleiding. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en aparte aangepaste badkamer en een achtertuin met berging.
Wie wonen er?
Wij zijn vier heren en drie dames allen 25+ en wij hebben allemaal onze eigen beperkingen en eigenaardigheden. Wij eten gezellig samen in de woonkamer en als je zin hebt kun je samen met de begeleiding boodschappen doen en/of koken voor de groep. In de weekenden hebben wij s’ avonds een gezond hapje en een “borreltje”. Elke avond drinken we samen koffie en als je wilt kun je gezamenlijk TV kijken of chillen in je eigen appartement.
Jouw ouders, familie en vrienden mogen op visite komen op je eigen appartement of in de gemeenschappelijke woonkamer. Op jouw verjaardag mag jij het menu voor ons kiezen.
Wat is er nog meer te doen?
Met de feestdagen is het extra gezellig. Met de begeleiding wordt het menu gekozen en met oud en nieuw eten we natuurlijk om 00.00 uur samen oliebollen. Jaarlijks is er een buurt BBQ.
Wij hebben natuurlijk ook hobby’s: zwemmen, sporten, puzzelen en diamond painting. Heb je ook hobby’s of wil je jouw idool nadoen/playbacken? Wil je met één van ons boodschappen doen of een terrasje pakken samen voetballen of films zien? Dat kan. Dat vinden wij leuk!
Het begeleidingsteam
Ons vast begeleidingsteam is erg betrokken. Het team kijkt samen met jou en je ouders/ vertegenwoordigers wat jouw wensen zijn en wat je nodig hebt om je veilig te voelen. Afspraken worden vastgelegd zodat alle begeleiders weten wat je wensen zijn en wat je hulpvraag is. Zij helpen jou met liefde en plezier. Zo heb jij een fijn en goed leven bij en met ons.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een woonlocatie zoals de onze, of wil je meer informatie? Reageren kan hieronder.