RADIOPRESENTATOREN

Cindy de Koning

Cindy de Koning
Cindy de Koning
De Koning te Rijk, vrijdag 16-19 uur. Een vrolijk ‘feel-good’ programma dichtbij de luisteraars en met een positieve inslag. Daarnaast presenteert Cindy ook radiobulletins en het GLD Nieuws op TV.

Over Cindy:

Als klein meisje luisterde Cindy altijd naar de muziek die uit de oranje keukenradio schalde en luisterde naar meneer of mevrouw die er wat over vertelde. Fascinerend vond ze dat, geluid uit zo’n doosje. Op zondagochtend was het steevast ‘De Ko de boswachter show’. En toen ze ouder werd had ze altijd een walkman op om te kunnen luisteren naar die wondere wereld. Toen Cindy negen jaar oud was speelden zij samen met haar broer "radiootje maken" op zolder. Dat ging jaren zo door, alleen de studio werd professioneler en het publiek groter. En ook kwam er op een gegeven moment een nieuwe dimensie bij, televisie.
Via allerlei omroepen (NOS, Omroep Brabant, Vara) kwam Cindy in 2020 bij Omroep Gelderland terecht en daar heeft ze het zeer naar haar zin. In haar eigen radioshow ‘De Koning te Rijk’ maakt Cindy er een échte feel-good show van; ze reikt iedere week een lintje uit, belt met royalty deskundige Rick Evers, speelt samen met de luisteraars radiobingo, brengt positief nieuws en uiteraard schalt er ook dan fijne muziek uit de speakers.
Mailen met Cindy doe je via cindy@gld.nl