RADIOPRESENTATOREN

Liesbeth de Moor

Liesbeth de Moor
Liesbeth de Moor
Zin In Zondag, zondag 7-10 uur. Sinds 2022 presenteert Liesbeth de radioshow op zondagochtend: Zin in Zondag. Voor Liesbeth is de zondagochtend speciaal: buiten is het overal nog stil en de wereld ontwaakt langzaam. Ook hoor je hier de Buitengewone reportages van Marc Loeven, die voor jou de bijzonderste plekjes in de Gelderse natuur opzoekt.

Over Liesbeth:

Liesbeths' eerste radiobaantje was in Nijmegen op een piepklein kantoor van Omroep Gelderland in de stadsschouwburg. Nieuws verzamelen ging nog met primitieve laptopjes en een fax. Haar wieg stond in Deventer maar In Nijmegen is ze opgegroeid. Vanaf haar 12e zat Liesbeth met haar oor aan de transistor. "Ik vond radio magisch," vertelt Liesbeth. DJ worden leek haar wel wat, en dus koos ze voor de Academie voor journalistiek in Tilburg en daarna werkte ze in Hilversum voor omroepen als NTR en KRO-NCRV.
Sinds 2008 was Liesbeth lange tijd redacteur/verslaggever bij de Utrechtse regionale zender Radio M Utrecht. Daar presenteerde ze ook een programma op de vroege zondagochtend. Nu presenteert ze daar op vrijdag de lunch. Naast haar radiowerk was Liesbeth de afgelopen jaren hoofdredacteur van een tijdschrift over zingeving. Verschillende ervaringen en passies komen nu bij elkaar in Zin In Zondag. Met een klein team openen we de dag in Gelderland en worden we langzaam wakker. De muziek, de interviews en het directe contact met de luisteraars: het blijft magisch.
Mailen met Liesbeth doe je via liesbeth@gld.nl