RADIOPRESENTATOREN

Jeroen Drogt

Jeroen Drogt
Jeroen Drogt
Alle 13 Goed, zaterdag en zondag 14-18 uur. Sinds 2024 presenteert Jeroen de radioshow Alle 13 Goed!, iedere zaterdag en zondag op Radio Gelderland. Vele sixties, seventies en eighties classics en krentjes hoor je hier, en daarmee is het de ideale weekendshow.

Over Jeroen:

Voordat hij bij Radio Gelderland terecht kwam, werkte Jeroen een poosje voor Radio Veronica en hij is ook te horen op internetzender Ice Radio. Verder heeft Jeroen heel wat Gelderse lokale omroepen versleten, waaronder REGIO8. Ook heeft hij van 1997 tot 2007 gewerkt bij de commerciële regionale zender HOT Radio.
Bestaat Jeroens' leven alleen uit radio? Nee hoor. Hij geeft ook piano- en keyboardles. Muziek is zijn grote passie. Hij houdt niet alleen van (bijna) alle genres in de popmuziek maar is ook een liefhebber van klassieke muziek. Daarnaast houdt hij van reizen en fietsen, twee zaken die goed met elkaar zijn te combineren. Zo heeft Jeroen fietstochten gemaakt door en naar Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje en de Benelux. Wellicht dat hij met mooi weer ook de fiets pak naar de studio van Radio Gelderland.
Mailen met Jeroen doe je via jeroen@gld.nl