RADIOPRESENTATOREN

Xandra Rakier

Xandra Rakier
Xandra Rakier
Lunchpauze, donderdag en vrijdag 12-14 uur & Gelderland Helpt zaterdag 12-14 uur. Op zaterdag presenteert Xandra van 12-14 uur Gelderland Helpt, een radioprogramma waarin Gelderlanders elkaar helpen met grote en kleine vragen. Donderdag en vrijdag is ze de Lunchpauze presentator.

Over Xandra:

Na haar studie film- en televisiewetenschap wilde Xandra per se in Arnhem werken. Eerst bij het filmhuis en daarna bij de provincie Gelderland. In 2001 ging haar hart sneller kloppen toen er een duizendpoot bij Omroep Gelderland werd gevraagd. Xandra meldde zich en stapte meteen in een leuk tv-project. Daar kwam al snel radioproductie- en regie bij.
In 2018 kwam Gelderland Helpt in het vizier. Het radioprogramma op de zaterdag en een dagelijkse rubriek bij Rob Kleijs. Luisteraars helpen met kleine en grote vragen, hoe mooi is dat? Mooi genoeg om nu nog steeds via radio de juiste oplossingen te vinden. Of het om een klok gaat of een reismaatje. Ieder verhaal doet ertoe. Inmiddels weet Xandra dat we in een hele behulpzame provincie leven.
Gelderland Helpt is er niet alleen op de radio, maar is ook online actief; een echt multimediaal platform. Voor elkaar, door elkaar.
Mailen met Xandra doe je via xandra@gld.nl