NIJMEGEN

Huis van Compassie houdt open dag. Kom je ook?

Huis van Compassie houdt open dag. Kom je ook?
Huis van Compassie houdt open dag. Kom je ook?
Huis van Compassie bestaat 10 jaar.
In oktober 2023 bestaat het Huis van Compassie In Nijmegen 10 jaar. We vieren dit met diverse activiteiten waaronder een open dag op 25 november.
In de afgelopen 10 jaar heeft het Huis van Compassie een breed scala aan activiteiten georganiseerd voor en met Nijmegenaren die leven in een kwetsbare maatschappelijke positie: mensen in armoede, vluchtelingen, en mensen die kampen met eenzaamheid of gezondheidsproblemen.
Inmiddels zijn we met 200 vrijwilligers en organiseren wij op de werkterreinen Praktische hulp, Ontmoeten, Maaltijden, Natuur en Milieu en Vluchtelingen meer dan 15 verschillende activiteiten.
Bijvoorbeeld een Klussenteam van vluchtelingen dat in huis klust bij mensen van de Voedselbank. Maaltijden in het kader van Eet en Ontmoet en lunches, Nijmegen in Dialoog waarbij Nijmegenaren met elkaar in gesprek kunnen gaan, een Kappers café voor mensen met weinig geld, een vakantie voor kwetsbare gezinnen, Energiecoaches die Nijmegenaren praktisch advies geven over besparen van energie in huis, en vele andere activiteiten.
Op 25 november houdt Huis van Compassie een open dag. Iedereen is welkom om met het Huis en zijn bewoners kennis te maken. Presentaties van projecten, workshops, soep gemaakt door vrijwilligers en bezoekers van het Huis. Kortom een inspirerende middag!
Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:
GLD Helpt 20-11 Huis van Compassie

Kom je ook naar de open dag van Huis van Compassie? Reageren kan hieronder.