Artikel

Wandeling Vol Verhalen: download de interactieve routekaart

Landgoed Warnsborn
Landgoed Warnsborn © Floor ten Brink
ARNHEM - Stap in de wereld vol verhalen over landgoed Warnsborn en laat je meevoeren door de rijke geschiedenis en de prachtige natuur van dit landgoed. Tijdens deze unieke wandelroute luister je naar de boswachter en zijn collega's die je meenemen op ontdekkingstocht.
Zelf eropuit, maar met leuke weetjes en verhalen van de boswachter. Dat is een Wandeling Vol Verhalen. BuitenGewoon heeft in samenwerking met Geldersch Landschap en Kasteelen een interactieve routekaart gemaakt. Vraag hem aan en jouw ontdekkingstocht kan beginnen!

De geheimen van Warnsborn

Het sterk glooiende landschap van landgoed Warnsborn bestaat uit een afwisseling van bossen, sprengenbeken met vijvertjes en bronnen. Tijdens deze wandeling ontdek jij de geheimen van Warnsborn. Wist je bijvoorbeeld dat hier een diertje leeft dat nog maar op een paar plekken in Nederland voorkomt? Of dat er op het landgoed grafheuvels te vinden zijn die dateren van vóór 2900 v. Chr.?
Tijdens de Wandeling Vol Verhalen luister je niet alleen naar de boswachter en zijn collega's maar krijg je ook een uniek kijkje in de IJskelder van het voormalige landhuis.
Trek je wandelschoenen aan, download de interactieve routekaart en laat je verrassen.
De wandelroute van 4,5 km is gemarkeerd met rode pijlen.