Young Teach | Saldo

Young Teach (Pieter Lammens)
Young Teach (Pieter Lammens)
Pieter Lammens (25), Young Teach (de jonge basisschoolmeester) wil je leren dat leven leuk is. Door zijn enthousiasme en meeslepende muziekkeuze is stilstaan bij zijn optredens vrijwel niet mogelijk.
Young Teach implementeert veel popinvloeden en melodieuze elementen in zijn liedjes in combinatie met keiharde rapverses, waarmee de meester zich onderscheidt van de doorsnee rapper. De muziekkeuze tijdens optredens blijft niet beperkt tot het eigen oeuvre van de poprapper, hij schroomt niet om zich te wagen aan een coupletje van Macklemore's - Can't Hold Us of om andere popklassiekers te performen.
In zijn muziek neemt hij zijn luisteraar mee door zijn ervaringen, waar soms een borrel aan te pas komt, soms de liefde beschreven wordt maar toch vaak vrolijkheid voorop staat. En zelfs als dat niet zo is, wordt er op een ludieke manier naar het leven gekeken. Neem jezelf en het leven vooral niet té serieus. Leven is leuk, wil de meester je leren.
Pieter is geboren in Zwolle, opgegroeid in de gemeente Heerde en woont momenteel in Apeldoorn.
Young Teach | Saldo

Beluister Saldo van Young Teach

Young Teach is met 'Saldo' op 22 september te zien in De Week van Gelderland. Om 17.15 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Na de uitzending vind je hier de video van zijn optreden terug.

Stem nu op Young Teach!

Is Young Teach je favoriet? Laat het ons weten.

Benieuwd naar de andere kandidaten? Bekijk ze hier!
De Gelderse muzikanten treden wekelijks op in de live-uitzending van De Week van Gelderland. Iedere vrijdag vanaf 17.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).