Eric Heutinck | Claudia

Eric Heutinck
Eric Heutinck
Zanger Eric Heutinck is inmiddels al jaren onderweg in de wereld van noten en melodieën. Een wereld van aangenaam vertoeven in het delen van passie en gevoel door tekst in expressie met muzikale noten.
Als singer-songwriter vindt Eric het bijzonder om de medemens te raken met een eigen geschreven lied. Het nummer 'Claudia' is geschreven uit liefde voor de liefde, met bewondering voor de "pracht" vrouw en de wens om mij mezelf te laten zijn. En dat het zo altijd mag blijven. Het nummer wordt ondersteund door saxofoon, country style & staccato drum, die samen met de bas het nummer voort stuwt richting solo en het outro. Het nummer is door Eric zelf geschreven en gecomponeerd, met steun van John Havigna Neo studio.
Eric speelde eerder in het duo Twee Freemde mannen en in het duo Mizstic singer songwriters. Tegenwoordig werkt hij solo aan z'n zangcarrière. En dit alles vindt plaats vanuit zijn geliefde woonplaats Zieuwent, in de Achterhoek.
Eric Heutinck | Claudia

Beluister Claudia van Eric Heutinck

Kijk naar het optreden van Eric in De Week van Gelderland:
Eric was ooit boer, maar staat nu op het podium

Stem nu op Eric Heutinck!

Is Eric je favoriet? Laat het ons weten.

Benieuwd naar de andere kandidaten? Bekijk ze hier!
De Gelderse muzikanten treden wekelijks op in de live-uitzending van De Week van Gelderland. Iedere vrijdag vanaf 17.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).