Marcel Broekman en Sandra Vriese | De Wandeling

Marcel Broekman en Sandra Vriese
Marcel Broekman en Sandra Vriese
De wens was er al langer, maar is dit keer ook daadwerkelijk uitgevoerd: een duet van Marcel Broekman en Sandra Vriese. Nu nog een demo versie, maar er wordt gewerkt aan vervolgplannen voor het nummer.
Marcel Broekmans' muziek is een spiegel waar je je makkelijk in kunt herkennen. Warm en kwetsbaar, vrij en gevoelig; Het is muziek die zo de ups en downs van het leven schetst. De toegankelijke luisterliedjes passen bij de ontspannen ogende, maar toch ook kwetsbare persoon die Marcel is: een mix van relaxte pop en folk met een vleugje country.
Sandra Vriese is sinds 2022 op volle toeren bezig met haar eigen muziek. Rock met een randje soul. In januari 2023 bracht zij haar EP 'Won't Stop' uit met onder andere het nummer 'Together Strong' dat opvallend goed ontvangen werd. Ondanks dat de muziek van Broekman een andere taal en genre is dan de EP van Sandra is zij altijd erg gecharmeerd geweest van de gevoeligheid van de nummers en de stem van Marcel. Emoties en gevoeligheid spelen dan ook een grote rol bij de nummers van Sandra.
Het nummer 'De Wandeling' gaat over het gevoel dat Gelderland geeft aan haar inwoners, in dit geval aan Marcel en Sandra zelf. Hoe zij deze omgeving waarderen en hier volop van genieten. Elke keer weer. Sandra woont in Hummelo, Marcel woont in Doetinchem.
Marcel Broekman en Sandra Vriese | De Wandeling

Beluister De Wandeling van Marcel en Sandra

Marcel en Sandra zijn met 'De Wandeling' op 29 september te zien in De Week van Gelderland. Om 17.15 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Na de uitzending vind je hier de video van zijn optreden terug.

Stem nu op Marcel en Sandra!

Zijn Marcel en Sandra je favoriet? Laat het ons weten.

Benieuwd naar de andere kandidaten? Bekijk ze hier!
De Gelderse muzikanten treden wekelijks op in de live-uitzending van De Week van Gelderland. Iedere vrijdag vanaf 17.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).