Willem te Molder en Emile Hartkamp

Willem te Molder en Emile Hartkamp
Willem te Molder en Emile Hartkamp
De jury van het regiosongfestival bestaat uit de Arnhemse muziekproducent en componist Emile Hartkamp en de bassist en zanger van de Achterhoekse band Boh Foi Toch, Willem te Molder.
Tijdens de opnames van De Week van Gelderland schuift wekelijks een jurylid aan om de kandidaten die zich proberen te kwalificeren voor het Regio Songfestival te beoordelen. Samen met de kijker thuis bepalen zij wie Gelderland gaat vertegenwoordigen op het Regio Sonfestival op 4 november in Utrecht.

Emile Hartkamp

Emile Hartkamp is een Nederlandse zanger, componist, tekstschrijver en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de nummer één-hit 'Heb je even voor mij', gezongen door Frans Bauer. Emile zat samen met DJ Daniël Dekker en zangeres Tatjana Šimić in 2009 in de vakjury van het Nationaal Songfestival.

Willem te Molder

Willem te Molder is bassist en zanger van de band Boh Foi Toch. In het verleden heeft hij meer dan dertig jaar radiowerk gedaan voor Omroep Gelderland in de vorm van cryptospelletjes: Verblijfplaats Onbekend, Dreun voor je hersenen en Wat Maakt Willem Waar.
Samen met Frans Miggelbrink presenteert Willem nu I love de Achterhoek op TV Gelderland. Als presentatoren worden ze in deze serie geconfronteerd met volslagen onbekende zaken en totaal onverwachte situaties. Daar maken ze vervolgens op spontane wijze eerlijke en heerlijke tv van.