Zomer in Gelderland toert in augustus weer door de provincie

Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet
Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet
Zomer in Gelderland staat op het punt van vertrek. Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet Gelderland in om vijftien dorpen en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: welke plaats wordt de ‘Mooiste plaats van Gelderland’?
De Zomer in Gelderland-karavaan trekt van 7 tot en met 25 augustus door Gelderland. In elke plaats strijdt een team van tien voor een lokaal goed doel naar keuze. De volgende plaatsen doen dit jaar mee:
7 augustus Wilp-Achterhoek   
8 augustus Angeren         
9 augustus De Haart          
10 augustus Rekken
11 augustus Maurik
14 augustus Wadenoijen
15 augustus Wijchen
16 augustus Dale
17 augustus Zuuk
18 augustus Braamt
21 augustus Oosterbeek
22 augustus Vierakker-Wichmond
23 augustus Epse
24 augustus Kootwijkerbroek
25 augustus Kilder
Kom jouw team aanmoedigen. Kijk op gld.nl/zomer voor de locaties en adressen per plaats. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen. Daarnaast help je het team om extra euro's binnen te halen door om 18.00 uur aanwezig te zijn op locatie. Om 18:15 start de live-uitzending voor TV Gelderland.

De dag van jouw plaats

Het dorp of buurtschap van de dag wordt vanaf 9.30 uur volledig in de schijnwerpers gezet. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates.
Zomer in Gelderland is van 7 tot en met 25 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering terugkijken? Dat kan via Uitzending Gemist.