RADIOPRESENTATOREN

Irene ten Voorde

Irene ten Voorde
Irene ten Voorde
Lunchpauze, maandag, dinsdag, woensdag 12-14 uur. Irene is drie dagen per week te horen in het radioprogramma Lunchpauze. Hier hoor je nieuwe en mooie verhalen uit de provincie en is er tijd voor een goed, vrolijk gesprek en ruimte voor jouw verhaal.

Over Irene:

Irene is een bekend gezicht; sinds 1992 werkt ze al bij Omroep Gelderland! Irene is geboren in 1962 in Rotterdam, maar al meer dan 30 jaar een trotste Gelderlander. Radio Gelderland bracht Irene hier. Toentertijd was de omroep alleen radio en al snel zag Irene hoe snel, dichtbij en onmisbaar radio kan zijn. In de hoogwaterperiode van 1995 was de radiozender hét kanaal waar de informatie te horen was, dat mensen (soms ook letterlijk) met elkaar verbond. Inmiddels zijn er veel meer kanalen waardoor het publiek op verschillende manieren van informatie wordt voorzien, maar radio blijft het snelste medium en is altijd dichtbij.
Jarenlang maakte Irene ook tv-programma's voor Omroep Gelderland. Samen met Rob Kleijs presenteerde ze Hallo Gelderland en Hallo, live op de vrijdagavond. Inmiddels is ze weer terug op het oude radionest. En met genoegen! Het directe contact dat Irene heeft met luisteraars. De vrijheid die radio biedt, de uitdaging om elke dag weer dat warme, fijne sfeertje te creëren en zo de Gelderse huiskamers een beetje extra kleur te geven... dat geeft Irene heel veel energie!
Het fulltime werken heeft Irene achter zich gelaten. De balans met het privéleven, met haar drie kinderen én kleinkind, is namelijk heel belangrijk voor Irene, maar de liefde voor ‘haar’ Radio Gelderland blijft ook fier overeind.
Mailen met Irene doe je via irene@gld.nl