RADIOPRESENTATOREN

Frank van Dijk

Frank van Dijk
Frank van Dijk
Goedemorgen Gelderland, maandag t/m vrijdag 6-9 uur. Begin je dag met Goedemorgen Gelderland. Thuis, onderweg of op het werk word je bijgepraat door Frank van Dijk. Over het nieuws in Gelderland, maar ook opmerkelijke verhalen van buiten de provincie. Combineer dat met fijne muziek, weer en verkeer en je hebt hét recept voor dé Gelderse ochtendshow. Elke maandag tot en met vrijdag te horen op Radio Gelderland tussen 6 tot 9 uur.

Over Frank:

Frank begon in 2007 bij Omroep Gelderland als redacteur/producer voor de middagshow. Al snel werd hij achter de microfoon gezet en bijna 15 jaar lang was hij de stem tijdens de avondspits tussen 16 en 19 uur. Sinds 2022 rinkelt zijn wekker een stuk vroeger en presenteert hij dus de ochtendshow. Daarnaast verzorgt hij het nodige voice-over werk voor de tv-programmering van Omroep Gelderland.
Voor zijn tijd hier bij de omroep werkte Frank op het Binnenhof in Den Haag voor een landelijk persbureau i.c.m. de nodige rechtbankverslaggeving. In onze provincie was hij jarenlang actief bij diverse lokale omroepen in de regio Arnhem-Nijmegen waar hij radio en tv produceerde. Hij is geboren in Apeldoorn en via omzwervingen door Friesland, Groningen, Overijssel en Amsterdam nu weer helemaal gelukkig en tevreden terug 'in het Gelderse'.
Mailen met Frank doe je via frank@gld.nl.