Man geslagen met bierfles, maar door wie dan?

Deze man sloeg zijn slachtoffer met een bierfles.
Deze man sloeg zijn slachtoffer met een bierfles. © politie/Bureau GLD
ZUTPHEN - De politie is op zoek naar een man die wordt verdacht van zware mishandeling in Zutphen. Dit gebeurde tijdens het uitgaan.
Het slachtoffer is een man van 28. Hij werd geslagen met een bierfles.
De man die daarvan wordt verdacht werd uit een café gezet wegens vermeend agressief gedrag naar een groep anderen. Buiten zocht de man ruzie met een van hen.
Iemand uit die groep gaf de verdachte een duw om de kemphanen uit elkaar te halen. Maar in plaats daarvan sloeg de verdachte hem met een bierflesje.
De 28-jarige man moest zich laten behandelen op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

Hoodie met tekst

De verdachte droeg tijdens de mishandeling een hoodie met daarop de tekst ‘Worldwide’.
De mishandeling was al op 19 maart en is nu in Bureau GLD. Beelden delen van een verdachte is een zwaar opsporingsmiddel, zegt de politie. “Dat doen we alleen als er geen andere opsporingsmogelijkheden meer zijn om bij de verdachte uit te komen. We zijn verplicht eerst een aantal stappen te doorlopen voordat we beelden online mogen delen. En daarnaast hebben we ook op social media al aandacht gevraagd voor de zaak.”
Iets gehoord of gezien? De politie zit klaar op 0800-6070 om je tip te noteren. Bel je liever anoniem, bel dan 0800-7000. Er is ook een tipformulier op de site van de politie. Dat vind je hier. Zaaknummer: 2022121465.
Man geslagen met bierflesje