Mannen met sloophamers stelen koffers met dure apparatuur

De mannen naar wie de politie op zoek is.
De mannen naar wie de politie op zoek is. © politie/Bureau GLD
TERSCHUUR - De politie zoekt twee mannen die hebben ingebroken bij een bedrijf in Terschuur. Ze namen vier koffers mee die samen enkele tienduizenden euro’s waard zijn vanwege de apparatuur die er in zat.
Met sloophamers sloegen de inbrekers een deur aan gort, zodat ze naar binnen konden. Een van de verdachten kwam na het buitmaken terug, hij was zijn sloophamer vergeten.
Op een andere camera was een witte bestelbus te zien waar de vier koffers in verdwenen.
De politie houdt er rekening mee dat de twee mannen handelden met voorkennis, want ze wilden alleen de vier koffers hebben. Het bedrijf is niet doorzocht.
Van de twee verdachten weten we het volgende:
  • De eerste man heeft een lichte huidskleur, blond/lichtbruin kort haar en een baard. Hij was volledig in het zwart gekleed, droeg een zwarte of donkerblauwe pet van het merk Nike en zwarte schoenen.
  • De tweede man heeft ook een lichte huidskleur, droeg een donkerblauwe hoodie van Nike, een grijze spijkerbroek en blauwe schoenen van Nike.
Kun jij meer vertellen over deze inbraak, wellicht in combinatie met de witte bestelbus, bel dan de politietiplijn: 0800-6070. Zeg je liever je naam niet, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Het zaaknummer is 2022384394.
Een tipformulier van de politie vind je hier.
Wie zijn deze inbrekers?