Zwemmer staat bij zwemplas oog in oog met messentrekker

De politie zoekt deze man na een incident bij recreatieplas Bussloo.
De politie zoekt deze man na een incident bij recreatieplas Bussloo. © politie/Bureau GLD
WILP - Een jongen van 17 is bedreigd door een man met een mes. Hij was aan het zwemmen met vrienden in Bussloo. Hij wilde twee flesjes weggooien die hij zag liggen aan het water, maar gooide ze per ongeluk kapot op het fietspad.
Dat vond een man op een fiets kennelijk niet leuk, want die bedreigde de jongen met een mes. De politie wil graag weten wie hij is. Getuigen hebben verklaard dat de man in gezelschap was van een vrouw. De vrouw droeg een bril, heeft een kort zwart kapsel en had een petje op.
Uiteindelijk heeft zij de man bij de jongen weggetrokken en de twee gingen weg. Het slachtoffer heeft nog een foto van de man gemaakt.
De tekst gaat onder de video verder.
Politie zoekt messentrekker
Het incident gebeurde 17 augustus bij de recreatieplas bij Bussloo. Het was rond 20.15 uur. Mogelijk komt de verdachte uit de buurt, aangezien hij op de fiets was. Maar het was hartje zomer dus het kan ook zijn dat hij vakantie vierde.
Weet jij wie de man met het mes is, bel dan de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070. Wil je niet zeggen wie je bent, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2022376766. Maar je mag ook dit tipformulier op de site van de politie invullen.