Bankrekeningen leeggetrokken, omdat ze jouw pas hebben

De politie zoekt deze pinners.
De politie zoekt deze pinners. © Bureau GLD
ARNHEM - We laten weer afbeeldingen zien van mensen die geld pinnen met de pas van een ander. Herken je iemand, waarschuw dan de politie.
Wie is deze pinner in Arnhem?
Wie is deze pinner in Arnhem? © politie/Bureau GLD
Een jongeman gebruikte meerdere malen de bankpas van een vrouw van 71 in Arnhem. Zij werd gebeld door iemand die zei van de bank te zijn. De pas van het slachtoffer zou zijn gehackt en werd opgehaald. Na het meegeven van de pas verdwijnen enkele duizenden euro’s van de rekening van de vrouw. Herken je de pinner, waarschuw de politie.

Arnhem, zaaknummer 2022330163.

Wie is deze pinner?
Wie is deze pinner? © politie/Bureau GLD
In Twello werd een 81-jarige vrouw opgebeld met een smoes. Niet veel later werd haar pas opgehaald en pinde deze man geld met de pas van de vrouw. De eerste keer mislukte het, maar in tweede instantie kreeg de dader geld uit de automaat. Weet je wie dit is, meld het bij de politie.

Twello, zaaknummer 2022348869.

Herken je deze pinner?
Herken je deze pinner? © politie/Bureau GLD
Een jongeman steelt ruim 2000 euro van een 72-jarige dame uit Brummen. Zij moest aan de telefoon blijven totdat haar pas werd opgehaald. De dader weet toe te slaan in Warnsveld en in Zutphen.

Brummen, zaaknummer 2022404230.

De tekst gaat verder onder de beelden.
Pinners gezocht na fraude met bankpassen
Iemand herkend? De politie zit klaar op 0800-6070. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer dat je bij de foto ziet.