Ravage in dit dorp na ramkraak op juwelier

De politie zoekt ramkrakers in Zetten.
De politie zoekt ramkrakers in Zetten. © Persbureau Heitink/Bureau GLD
ZETTEN - De politie vraagt jouw hulp bij het oplossen van een ramkraak bij een juwelier in Zetten. Die was afgelopen vrijdag rond vier uur 's nachts.
De ramkrakers reden met een bestelbus een rolcontainer de zaak in en konden daarna naar binnen. De chaos was groot.
De ramkraak gebeurde rond vier uur ’s nachts.
Na hen daad gingen er ervandoor op een scooter. De bestelbus die ze gebruikten om bij de juwelier binnen te komen, staken ze in brand. De scooter werd later aangetroffen aan de Bellefleur in Zetten.
De tekst gaat verder onder de video.
Politie zoekt tweetal na ramkraak
Ramkraken veroorzaken altijd veel onrust in de buurt waar ze plaatsvinden, zegt Sven Strijbosch van de politie. “We onderzoeken op dit moment alle beschikbare beelden. We doen ook een oproep, omdat we graag mensen spreken die meer weten over deze overval.”
De politie gaat uit van twee daders. Helaas ontbreekt een duidelijk signalement van hen. Ze droegen allebei een bivakmuts. Eén van hen droeg een soort regenpak met fluorescerende strepen en de andere dader droeg donkere kleding.
Heb je informatie over deze ramkraak, bel dan gratis naar 0800-6070 dat is de tiplijn van de politie. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2022475300.
Maar je mag ook dit tipformulier invullen.