Oh, u bent van de bank, wat aardig dat u langskomt

We zoeken weer pinners.
We zoeken weer pinners. © politie/Bureau GLD
NUNSPEET - We laten deze week weer foto’s zien van mensen die betrokken zijn bij bankmedewerkerfraude. De mensen die pinnen doen dat met bankpassen van een ander. Ze maken heel veel geld buit en storten hun slachtoffers in veel ellende.
Deze man pint in Nunspeet met de pas van iemand anders.
Deze man pint in Nunspeet met de pas van iemand anders. © politie/Bureau GLD
Deze man pint in Nunspeet duizenden euro’s. Het slachtoffer gaf haar bankpas af nadat ze werd gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. Op maar liefst acht plekken werd geld van haar rekening gehaald, totaal zo’n 12.000 euro.

Nunspeet, zaaknummer 2022302791, BMF - P082

Deze man pint met de pas van een ander.
Deze man pint met de pas van een ander. © politie/Bureau GLD
Deze man pint ruim duizend euro maar de pas is niet van hem. Het slachtoffer trapte in een smoes van iemand die zei bij de bank te werken. Pas en pincode werden opgehaald in Bemmel. Vervolgens sloeg deze man toe bij deze pinautomaat. Wie is deze pinner?

Bemmel, zaaknummer 2022379443, BMF - P083

Wie pint hier?
Wie pint hier? © politie/Bureau GLD
In Tiel kreeg een rekeninghouder aan de telefoon te horen dat de bankpas was vervallen en dat iemand de oude bankpas zou komen ophalen. Niet veel later pinde deze man bij een geldautomaat. Ook deed hij boodschappen bij de Jumbo in Tiel. Wie is dit?

Tiel, zaaknummer 2022417485, BMF - P084

Iemand herkend? Aarzel niet en bel de tiplijn van de politie op 0800-6070 en vermeld het zaaknummer of de BMF-code bij de foto. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000.
Vul je liever het tipformulier op de site van de politie in, klik dan hier.
Bekijk hieronder het item in Bureau GLD:
Wie zijn deze pinners?