Ze trekken je bankrekening makkelijk leeg, trap er toch niet in

De politie zoekt deze vrouw.
De politie zoekt deze vrouw. © politie/Bureau GLD
GORSSEL - Ook deze week helaas weer mensen die trapten in kletspraatjes van criminelen. Die zeiden dat ze werkten bij de bank en troggelden zo hun slachtoffers geld af.
Wie is deze pinner?
Wie is deze pinner? © politie/Bureau GLD
De eerste zogenaamde bankmedewerker zoeken we in Bemmel. De man die we zoeken belt aan bij de woning van het slachtoffer, neemt de bankpas mee en kan zijn slag slaan. Het slachtoffer heeft eerder in een telefoongesprek zijn pincode verteld.
Bemmel, GLD-P079, zaaknummer: 2022358233.
De politie zoekt deze vrouw.
De politie zoekt deze vrouw. © politie/Bureau GLD
In Gorssel trapt ook iemand in de verzinsels van criminelen. Het slachtoffer raakt zeker drieduizend euro kwijt. Een vrouw heeft de pas in Gorssel opgehaald. Bij een supermarkt wil ze pinnen. Wie is zij?

Gorssel, GLD-P080, zaaknummer: 2022364063.

De politie zoekt deze pinner.
De politie zoekt deze pinner. © politie/Bureau GLD
In Ophemert komt iemand die kleding van PostNL draagt bij het slachtoffer aan de deur. En je raadt het al, vrijwel meteen wordt geld van de rekening gehaald. Het gaat om ruim tweeduizend euro. Wie zien we hier op de foto?

Ophemert, GLD-P081, zaaknummer: 2022394074.

Kun je helpen deze zaken op te lossen? Bel dan de gratis tiplijn van de politie (0800-6070) en geef het zaaknummer door van de zaak die je bedoelt. Bel je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Uiteraard mag je ook een tipformulier invullen op de site van de politie, dat kan hier.
De video zien, kijk dan hieronder:
Wie zijn deze pinners?