Dubbele kaakbreuk na ruzie over gooien met bier

Wie sloeg een slachtoffer in Nijkerk een gebroken kaak om bier?
Wie sloeg een slachtoffer in Nijkerk een gebroken kaak om bier? © Bureau GLD
NIJKERK - In Nijkerk is een man zwaar mishandeld tijdens een feestavond. Dit was op zaterdag 23 april. Het slachtoffer liep een dubbele kaakbreuk op.
Volgens de politie is de aanleiding van de zware mishandeling onenigheid over het wel of niet gooien met bier. De dader is spoorloos.
De dader is een man van rond de 25 jaar, heeft een lichte huidskleur, droeg tijdens de feestavond halflang blond haar en is 1 meter 80 tot 1 meter 85 lang. Die avond had hij een zwart T-shirt aan met een print met de kleuren blauw en roze.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Kaakbreuk na ruzie om bier
De dader maakte deel uit van een groep, mogelijk afkomstig uit Nijkerk of Nijkerkerveen. Een van hen vroeg later nog hoe het met het slachtoffer ging. Van hem weet de politie niet veel, slechts dat het een grote, forse man is en die avond een lichte of witte trui droeg.
De politie hoopt dat de dader zich meldt, maar ze is ook op zoek naar getuigen.
Weet jij meer over deze kaakslag tijdens de feestavond, meld je dan bij de politie. Dat kan via het gratis tipnummer 0800-6070. Je mag ook een formulier op de site van de politie invullen of Meld Misdaad Anoniem bellen. Het nummer is 0800-7000. Het zaaknummer is: 2022186376.