Een ander van fiets of scooter trappen, wie doet dat nou?

Op de Sacharovbrug in Arnhem werden een fietsster en een scooterrijder slachtoffer van zinloos geweld.
Op de Sacharovbrug in Arnhem werden een fietsster en een scooterrijder slachtoffer van zinloos geweld. © politie/Bureau GLD
ARNHEM - De politie in Arnhem onderzoekt twee gevallen van zinloos geweld op de Andrej Sacharovbrug. Twee mensen werden door een onbekende scooterrijder van hun scooter en fiets geschopt.
Een man op een scooter werd het slachtoffer op 15 mei op de Sacharovbrug. Het slachtoffer raakte door de val ernstig gewond en moest naar het ziekenhuis.
In het ziekenhuis bleek dat de man behalve schaafwonden en kneuzingen ook een gebroken knie had.
De scooterrijder reed rond kwart voor zes ’s avonds in de richting van Arnhem-Zuid toen hij vlak bij het hoogste punt van de brug twee scooterrijders tegenkwam. Een van hen reed op een olijfgroene scooter, de ander op een zwarte retroscooter.
Bij het passeren trapte de man op de olijfgroene scooter tegen de scooter van het slachtoffer. De politie is op zoek naar deze man. En ze hoopt dat voorbijgangers met een dashcam beelden hebben van het gebeurde. Heb je die, deel ze dan met de politie.

Vrouw te grazen genomen

Helaas is het niet hierbij gebleven. Afgelopen zondag is opnieuw iemand te grazen genomen. Het overkwam dit keer een fietsster. De vrouw werd ingehaald door een scooterrijder op de Sacharovbrug en die schopte haar van de fiets. Dit gebeurde rond 10.00 uur. Ook dit slachtoffer raakte ernstig gewond.
Meer weten over het signalement, kijk naar de beelden:
Zomaar van de fiets geschopt op de brug
Als je weet naar wie de politie op zoek is of meer kunt vertellen over deze zaken: 0800-6070, dat is de gratis tiplijn van de politie. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2022213498.
Je mag ook dit tipformulier invullen.