Wijkhelden, jong en oud, zorgen samen voor een schone leefomgeving

Jochem helpt mee bij Wijkhelden
Jochem helpt mee bij Wijkhelden
In De Gulden Gelderlander verrast presentator Jochem van Gelder Gelderlanders met een Gulden Gelderlander. Nieuw dit seizoen is dat Jochem langsgaat bij organisaties en stichtingen.
Jochem bezoekt initiatieven van Gelderlanders die (grotendeels) afhankelijk zijn van vrijwilligers, om zo het belang van deze vrijwilligers te tonen. Neem een kijkje bij deze organisaties of stichtingen en ontdek de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk. Deze week gaat Jochem langs bij Wijkhelden.

Wijkhelden

Wijkhelden houden samen hun buurt schoon! Samen of alleen gaan zij op pad om zwerfafval op te ruimen. Dit doen jongens en meisjes onder begeleiding van een volwassene en volwassenen alleen of in groepjes. In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Daarom is het heel goed om je als Wijkheld in te zetten voor een schone buurt. Want jij woont toch ook het liefst in een schone buurt? Een Wijkheld helpt mee aan een schone en positieve leefomgeving. Een club vrijwilligers waar je bij wil horen. Meer weten over Wijkhelden? Kijk op wijk-helden.nl.
Bekijk de aflevering van De Gulden Gelderlander met Wijkhelden op zaterdag 16 april vanaf 17.20 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.