Duncan redt met zijn stichting de Arnhemse huismus

Jochem bij De Arnhemse Huismus
Jochem bij De Arnhemse Huismus
In De Gulden Gelderlander verrast presentator Jochem van Gelder Gelderlanders met een Gulden Gelderlander. Nieuw dit seizoen is dat Jochem langsgaat bij organisaties en stichtingen.
Jochem bezoekt initiatieven van Gelderlanders die (grotendeels) afhankelijk zijn van vrijwilligers, om zo het belang van deze vrijwilligers te tonen. Neem een kijkje bij deze organisaties of stichtingen en ontdek de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk. Deze week gaat Jochem langs bij De Arnhemse Huismus.

De Arnhemse Huismus

Het gaat slecht met de Arnhemse huismus. Nog even en ze zijn helemaal weg uit het straatbeeld. Daarom heeft Duncan Onderstal de stichting ‘De Arnhemse Huismus’ opgericht. Hij zet zich al jarenlang in voor onze gevederde vrienden. Vol passie voert hij ze bij en onderhoudt hij de kolonies. Ook zorgt Duncan voor bewustwording bij nieuwbouwprojecten. Helaas kan hij dit alles niet alleen af, daarom is hij op zoek naar mensen die hem hierbij kunnen en willen helpen. Van informatie verspreiden en juridisch advies tot het helpen met bijvoeren. Meer info over De Arnhemse Huismus vind je op arnhemsehuismus.nl.
Bekijk de aflevering van De Gulden Gelderlander met De Arnhemse Huismus op zaterdag 2 april vanaf 17.20 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.