Inbreker valt van de trap, maar kan vluchten

Zijn deze spullen van jou?
Zijn deze spullen van jou? © politie/Bureau GLD
WEZEP - In Wezep schrikken de bewoners van een huis aan de Noordsingel van een inbreker. Die duikt op in hun slaapkamper.
De man vlucht wanneer een van de bewoners begint te schreeuwen.
De inbraak is op 20 december, rond 23.00 uur. Doordat de inbreker wordt verrast en zich meteen uit de voeten maakt, vergeet hij een en ander mee te nemen: een jas en een paar schoenen. De politie wilt uiteraard graag weten van wie die spullen zijn.
Een van de bewoners gaat achter de vluchter aan en dat loopt bijna verkeerd af. Beiden vallen namelijk van de trap, zegt een woordvoerder van de politie. “We weten dat de verdachte ongeveer 1 meter 85 lang is, een dun postuur heeft en dat hij in het donker gekleed was.”
De tekst gaat hieronder verder.
Inbreker in Wezep valt van de trap maar ontkomt
De politie hoopt verder dat getuigen zich melden. “We hopen dat er buurtbewoners zijn die de man hebben zien rennen. We weten namelijk niet of hij alleen gehandeld heeft”, aldus de woordvoerder.
Verder wil de politie graag beelden van beveiligingscamera’s in de buurt van de Noordsingel in Wezep bekijken. Heb je die, meld je dan bij de politie.
Iets gehoord of gezien? De politie zit voor je klaar op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) als je niet wilt zeggen wie je bent. Het zaaknummer is 2021592959. Je mag ook dit tipformulier van de politie invullen.