Beleef warme kerstdagen met Kerst vier je samen op TV Gelderland

Trouwreportage Donny en Sushila. Michael Basten Fotografie.
Trouwreportage Donny en Sushila. Michael Basten Fotografie.
Omroep Gelderland trapt de feestdagen af met het ‘feelgood’ programma Kerst vier je samen. Gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Van 20 t/m 24 december warmen we op alvast op voor de kerstdagen met mooie verhalen, bijzondere wensen en vrolijke kerstbomen.

Vanuit de studio

In Kerst vier je samen blikken presentatoren Sonja Booms en Frans Duijts terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar. Sonja Booms gaat vanuit de studio van Omroep Gelderland in gesprek met de gasten. Iedere aflevering staat een andere groep mensen en hun verhaal centraal. Frans Duijts zorgt rondom de studio voor de warme kerstsfeer, deelt cadeaus uit en zingt voor of met de gasten.

Wensen in vervulling

Elke aflevering trekt presentatrice Esther Stegeman de provincie in om kerstwensen in vervulling te brengen. Voor mensen voor wie de feestdagen niet geheel zorgeloos zijn, heeft zij iets moois in petto.
Bijvoorbeeld Heleen, moeder van Donny. Zij stuurde een wens in voor haar zoon en zijn vriendin Sushila die allebei in een rolstoel zitten. Op 23 november gingen Donny en Sushila een geregistreerd partnerschap aan. Heleen is trots op het koppel, omdat ze ondanks hun handicap altijd positief blijven. Helaas moet het stel leven van een kleine portemonnee, daarom kon het geregistreerd partnerschap niet groots gevierd worden. Als verrassing krijgen ze Donny en Sushila een loveshoot in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Kerstbomenactie

Vijf andere presentatoren van Omroep Gelderland: Harm Edens, Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Erik van der Pol en Rob Kleijs delen deze kerst weer kerstbomen uit aan hen die dit het meest verdienen. Beelden hiervan zijn te zien in Kerst vier je samen.

Verstuur een kerstkaart!

In het teken van Kerst vier je samen biedt Omroep Gelderland deze feestdagen de kans een digitale kerstkaart te versturen. De twee feestelijke ontwerpen zijn hier te vinden.
Kerst vier je samen is van 20 t/m 24 december vanaf 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan op Uitzending gemist of op YouTube.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!