Instellingen

Tientallen laptops weg na inbraak in Geldermalsen

Tientallen laptops stal dit trio in Geldermalsen.
Tientallen laptops stal dit trio in Geldermalsen. © politie/Bureau GLD
GELDERMALSEN - Drie mannen slaan tijdens een inbraak hun slag en nemen tientallen laptops mee. Dit gebeurt in Geldermalsen op 27 juni.
Het bedrijf dat gedupeerd is, is gevestigd aan de Oudenhof in Geldermalsen. De inbraak vindt plaats op zondag 27 juni, rond kwart voor drie ‘s nachts.
Uit beelden blijkt dat twee mannen uit een auto stappen. De bestuurder zet de wagen dichter bij het pand. Een van de mannen slaat met een hamer een raam in.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Laptops weg na inbraak
Door het raam klimt een inbreker naar binnen. Hij loopt naar een kar met daarop laptops. Een ander pakt ze aan en geeft ze door, het lijkt wel een geoliede machine. Binnen een paar minuten ligt de auto vol met tientallen laptops. En de mannen gaan ervandoor.

Schade duizenden euro's

De schade voor het bedrijf loopt in de duizenden euro’s. De politie acht het niet onwaarschijnlijk dat de laptops, van het merk Dell en HP, zijn verkocht voor een lagere prijs dan normaal.
Helaas is het signalement van de inbrekers onduidelijk. Wel heeft de politie een beeld van de auto van het trio. Het gaat om een witte Volkswagen Golf 7 GTI. Opvallend zijn het donkerkleurige panoramadak, de sportuitlaten aan beide zijden en de opvallende velgen.
Iets gehoord of gezien? De politie zit voor je klaar als je meer over deze drie mannen kunt vertellen of over de inbraak. Bel 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Zaaknummer: 2021294729. Uiteraard is er ook een online tipformulier dat je kunt invullen. Om dat te doen, ga je naar deze site.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!