ARNHEM

Ronald McDonald Boshuus zoekt vrijwilligers

Ronald McDonald Boshuus zoekt vrijwilligers
Ronald McDonald Boshuus zoekt vrijwilligers
Kom jij ons team versterken? Zonder de belangeloze inzet van ruim 50 vrijwilligers zou Ronald McDonald Boshuus Arnhem niet kunnen bestaan. Zonder hen geen ‘thuis ver van huis’. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor weekenden en de avonden.
De behoefte aan een verblijf in het Ronald McDonald Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, is gegroeid sinds corona. Meer mensen brengen hun vakantie nu in Nederland door.  De belasting op de gezinnen met een zorgintensief kind is groter geworden door het sluiten van dagopvanglocaties.  Er even tussenuit zijn, de batterij weer kunnen opladen, het is heel belangrijk voor deze gezinnen.
Wij zoeken allround vrijwilligers die zorgen dat alles in het huis schoon en netjes is, die de telefoon beantwoorden, gasten in- en uitschrijven, nieuwe gasten rondleiden, een luisterend oor bieden als daar behoefte aan is. Deze vrijwilligers maken van het huis een warm thuis. 
Het Huis is alle dagen geopend van 09:00-21:00 uur. Als vrijwilliger draai je één avond per week (van 17-21 uur) of 1 keer per 2 weken een weekenddagdeel. Zonder vrijwilligers kan ons Huis niet open zijn. Daarom zoeken wij vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten en deel uit willen maken van dit fantastische team, want naast een dienst draaien doen we ook regelmatig iets leuks met elkaar. Kom jij ons team versterken?
Op woensdag 8 november is er een informatie-avond. Tussen 19.00 en 21.00 uur in het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds aan Heijenoordseweg 5 in Arnhem.
Luister hier het gesprek op Radio Gelderland:
GLD Helpt 6-11-23 Boshuus vrijwilligers gezocht

Wil jij je inzetten voor het Ronald McDonald Boshuus? Kom naar de informatie-avond of reageer hieronder.