Nieuws

Voetballers VDZ Arnhem maken filmdebuut in 'Kappen!'

Voor 28 spelers van de Arnhemse voetbalvereniging VDZ is het een bijzondere herfstvakantie. Ze doen als figuranten mee in Kappen!, de nieuwste boekverfilming van Carry Slee.
ARNHEM - Voor 28 spelers van de Arnhemse voetbalvereniging VDZ is het een bijzondere herfstvakantie. Ze doen als figuranten mee in Kappen!, de nieuwste boekverfilming van Carry Slee.
De A-junioren van de club waren maandag al aan de beurt. Op een sportpark in het Noord-Hollandse Velserbroek moesten ze voetbalscènes spelen met de acteurs. De B-junioren van VDZ maken woensdag hun filmdebuut.

Web van leugens

Kappen! draait om Sander en Chris. Hun hechte vriendschap verandert als ze omgaan met de agressieve Emiel. Sander krijgt te maken met zinloos geweld, waarna hij verstrikt raakt in een web van leugens en moet vechten om de waarheid boven tafel te krijgen. Dit dreigt ten koste te gaan van zijn vriendschap met Chris en zijn prille relatie met Indra.
Kappen! is het achtste boek van Carry Slee dat wordt verfilmd. Tonko Bossen en Joes Brauers vertolken de hoofdrollen. Beiden speelden ook in Oorlogsgeheimen. Kappen! is naar verwachting vanaf juni in de bioscoop te zien.