Van het ophalen van de startbewijzen tot de laatste wandelaar die vrijdag strompelend finisht op de Via Gladiola in Nijmegen, bij Omroep Gelderland hoef je niets te missen van de Vierdaagse. Presentator Harm Edens neemt je mee langs de route, op zoek naar de mooiste verhalen. En ook Linda Geerdink is in Nijmegen te vinden, zij waant zich in de wereld van de feestvierders op de Vierdaagsefeesten. Het laatste wandelnieuws, de leukste video's en meest bijzondere verhalen vind je hier! Ook houden we je op de hoogte via de Omroep GLD app en Facebook.

Uiteraard staat ook Radio Gelderland in het teken van de Vierdaagse. De radiopresentatoren zijn de hele week te vinden op het Vierdaagseplein, waar live radio gemaakt wordt vanaf het Omroep Gelderland podium. Check het beste signaal in jouw regio via de Kanaalwijzer.

Van 18 tot en met 22 juli zie je iedere dag om 17.15 uur het 4Daagse Journaal op TV Gelderland en om 17.45 uur de Vierdaagsefeesten. Op vrijdag 22 juli is vanaf 14.00 uur de intocht live te volgen vanaf de Via Gladiola, samen met Harm Edens en Linda Geerdink. We gaan het dit jaar weer samen doen!